Копія віжуал для hiil pitch event
Події

Переможці Innovating Justice Challenge 2021 отримають гранти по €10 000!

 

14 липня на офлайн Pitch event відбувся фінал конкурсу Innovating Justice Challenge 2021, де 8 команд представили свої стартапи, а команда HiiL вибрала переможців.

Копія віжуал для hiil pitch event

Хто переміг

Кращими цього року стали 3 стартапи:

Consultant — додаток-маркетплейс для пошуку юриста.

Cality app — платформа, яка збирає відкриту інформацію про держзакупівлі і з легкістю знайде практику Антимонопольного комітету України. 

Legal Design — вони переробляють договори, прайвасі полісі та інші юридичні документи в коротку, читабельну, ілюстровану форму. Це допомагає клієнтам компаній розуміти умови, на які вони погоджуються без допомоги юриста.

Що буде далі?

Кожен переможець отримає по €10 000, а також протягом 5 місяців стартапи пройдуть акселеративному програму, під час якої команди за допомогою менторів розроблять свій бізнес план і дізнаються більше про Lean Impact Canvas. У кінці програми у них буде шанс поборотися на глобальному Innovating Justice Forum і отримати ще додаткове фінансування в розмірі до € 20 тис.

Хто організатор?

Конкурс проводить неприбуткова організація HiiL — Гаазький інститут інновацій в праві. Вони роблять дослідження, інноваційні програми, в тому числі бізнес акселератор по всьому світу з метою допомогти 150 мільйонам людей вирішити або запобігти їх правові проблеми.

Українську частину конкурсу організували Legal Innovations NGO спільно з Міжнародним Фондом Відродження.

Recommended Posts

Blog Business Politics Society Technology World Події

Facebook та Instagram можуть припинити роботу в Європі

Компанія Meta Марка Цукерберга може припинити роботу соціальних мереж Facebook й Instagram в Європі через суперечку щодо місця зберігання персональних даних користувачів. Як передає Укрінформ, про це повідомляє Mashable із посиланням на щорічний […]

 
Blog IT Lifestyle Travel World

Мотивуюча історія харківського айтішника, який працює в канадському офісі Amazon

Євген Іванов — айтішник з Харківщини. Він не уявляє життя без програмування. Розвиваючись в улюбленій справі, наш герой успішно пройшов співбесіду до американського техгіганта Amazon. І переїхав жити та працювати до Канади. Через які випробування пройшов Євген, […]

 
Blog Business Politics Society World Події

ЄC схвалив проєкт, що забороняє використання даних для таргетованої реклами.

Європарламент прийняв початковий проєкт закону про заборону деякої таргетованої реклами. Згідно з ним Big Tech-компанії, до яких належать Google, Amazon і Facebook, не мають права використовувати для таргетованої реклами конфіденційну […]

 

Leave A Comment